Приредба за Дан школе

Опширније...

Позоришна представа „Мачор у чизмама“

Опширније...

Деца из Шевице добијају пластеник

Опширније...

Шта детету треба да расте до неба!?

   Дечија недеља обележена је и у подручном одељењу у Шевици. Програм Дечје недеље био је испуњен разноликим активностима: упознавање са Конвенцијом о дечијим правима, друг –другу, гледање позоришне представе „Баш је чар бити гусар“, игре без граница и крос, ликовна радионица „Све о мени“, маскенбал и дечији вашар.

Школска слава Свети Сава

 

Хуманост на делу – Будимо људи

Група „Будимо људи“ коју чине млади људи који су на привременом раду у иностранству, покренула је самоиницијативну акцију у којој су припремили новогодишње пакетиће како би обрадовали децу која похађају Основну школу „Угрин Бранковић“ у Шевици. Осим ђака који су у првом циклусу образовања, пакетиће су обезбедили и за њихову браћу и сестре. Новогодишњи пакетићи су децу веома обрадовали и измамили им осмех на лице. Ови млади људи су некада и сами похађали школу у Шевици, а овим гестом су доказали да се своји корени не заборављају тек тако.

Захвалност на овом хуманом гесту дугујемо: Оливеру Кржановићу, Милошу Стојкановићу, Давору и Бобану Вељковићу, Оливеру Пауцићу, Бобану Лукијановићу, Ивану Зарићу, Дарку Бировесковићу, Предрагу Тимчићу, Милану Новаковићу и Стефану Пауљесковићу.

278312

ДИРЕКТОР ШКОЛЕ

toplica.png 

Топлица Стојадиновић