Излет ђака 3. разреда на Јелену стену у јуну 2018.

Излет у природи, 13.06.2018. Ученици 3.један разреда били су  на излету на градском излетишту Јелена стена и тамо провели послеподне у игри, забави, уз чисту бунарску воду, на чистом ваздуху, у зеленој и чистој природи, без мобилних телефона и компјутера. Циљ  овог излета био је развијање другарства, толеранције, увиђање значаја екологије и здравог живота у природном окружењу. Све је организовано уз велику подршку родитеља и учитељице Радице Ивановић.

/}

ЕКСКУРЗИЈА УЧЕНИКА 7. РАЗРЕДА 

ОШ "УГРИН БРАНКОВИЋ" КУЧЕВО

Екскурзија 7. разреда одржана је 31. маја и 1. јуна 2018. године. 

Екскурзија је дводневна, а путни правац је: Кучево - Пожаревац - Шабац - Текeриш - Троноша - Тршић - Ваљево - Пожаревац - Кучево. 

На екскурзији је било укупно 55 ученика, а они су били праћени својим одељенским старешинама: Живојином Стојиловићем, Сандром Анђелковић, Виолетом Јанковић и Зораном Јанковићем (наш вођа пута) и водичем из Туристичке агенције "Аррива Литас" д.о.о. Пожаревац. Здравствена служба - доктор Дијана Ђорђевић.

 WP 20180531 16 26 22 Pro

 

ЕКСУРЗИЈА 1. РАЗРЕДА

Екскурзија првих разреда изведена је дана 1.јуна 2018. године, на релацији: Кучево- Пожаревац- Љубичево- Сребрно језеро- Велико Градиште- Кучево. Екскурзија је изведена у организацији ТА "АРИВА" - Пожаревац. Ученици су на екскурзију ишли са својим учитељима Олгом Милутиновић, Натицом Лазић и Топлицом Стојадиновић. Обишли су Народни музеј у Пожаревцу, ергелу у Љубичеву а слободно време провели у игри поред Сребрног језера.

ЕКСУРЗИЈА 2. РАЗРЕДА

Екскурзија 6. разреда

     Дана 01.06.2018. године реализована је једнодневна екскурзија ученика 6. разреда у пратњи одељењских старешина Милене Стојиловић, Младена Каленића, Милоша Пићурића и Маје Пантић. Програм екскурзије обухватао је релацију Кучево-Сремски Карловци-Нови Сад-Кучево. Ученици су на овом путовању имали прилику да се упознају са природним лепотама и културним знаменитостима централног дела Војводине.

 ЕКСКУРЗИЈА 4. РАЗРЕДА

Екскурзија четвртог разреда изведена је 01.06.2018.године на релацији Кучево-Младеновац-Орашац-Опленац-Кучево. Ученици другог и четрвртог разреда одељења у Шевици су заједно са ученицима из Кучева, Нереснице и Буковске реке обишли музеј у Тополи, цркву Карађорђевића и летњиковац Краља Петра Првог на Опленцу. У Орашцу су посетили место где је подигнут Први српски устанак. На крају су посетили парк у Аранађеловцу где су уживали у уређеном простору, забавном делу парка са играоницом и ручку у ресторану. 

Реализована екскурзија за ученике 5. разреда

        Планирана једнодневна екскурзија за ученике четири одељења петог разреда наше школе изведена је у петак, 1.јуна 2018. године, на релацији Кучево  ̶̶̶̶  Голубац  ̶  Лепенски вир  ̶  Кладово  ̶  Неготин  ̶  Мајданпек  ̶  Кучево, уз пратњу одељењских старешина: Бојана Стефановића (наш вођа пута), Луминице Јанковић, Снежане Чикаревић, Жаклине Вукадиновић и водича из Туристичке агенције ''Арива''.  

Екскурзија предшколаца

Деца предшколског узраста из Шевице и Нереснице су у петак, 8.јуна 2018.године , у пратњи својих васпитачица Сузане Анђелковић и  Сузане Пауновић отпутовала на излет у Београд. Тамо су посетила зоoлошки врт, уживала у вожњи туристичким возићем по Калемегдану, прошетала Кнез Михајловом улицом и ручала у Мек Доналдсу.

 

435608

ДИРЕКТОР ШКОЛЕ

toplica.png 

Топлица Стојадиновић